Multi Wave Oszcillátor

1930 körül Lakhovsky feltalálta "Többhullámú oszcillátorát" (un: Multiple Wave Oscillator MWO), amelyet Franciaországban szabadalmaztatott. 1931. május, kiegészítéssel 1932. februárban az Egyesült Államokban . Ez egy közönséges rövidhullámú adó, változó átviteli frekvenciával. Találmányát olyan készülékként mutatja be, amely képes különböző hullámhosszak egyidejű kibocsátására, így ezeknek a hullámoknak vagy azok harmonikusainak közül szinte mindig egy vagy több megtalálható a kívánt alkalmazáshoz a legjobb kívánt hatás elérésére. Erre a célra használjuk a nyitott áramkörök tulajdonságát, amelyek alapvető vagy természetes önindukcióval bírnak, valamint azt a képességet, hogy pontosan meghatározott hullámhosszon ingadozzanak, ha bármilyen forrásból származó kibocsátásból származó elektromos impulzusok gerjesztik őket. A rendszer sugárzó része, amely különböző hosszúságú hullámokat produkál, ezért bizonyos számú, különböző átmérőjű koncentrikus nyitott gyűrűből áll, amelyeket bármilyen alkalmas módszerrel izolálnak. Ezeket a gyűrűket kis képességi körök meghatározhatják vagy nem. Ezeket a gyűrűket bármilyen magas frekvenciájú gyártóberendezés működtetheti, például egy olyan kombináció, amely egy remegőtekercset (vagy bármely más transzformátort) és egy nagyfrekvenciás áramkört tartalmaz, amely önindukciós tekerccsel van ellátva és kapacitálva.

Számos betegségben szenvedő beteget kezelt ezzel az eszközzel , az akkor készült fotók szerint némi sikerrel. Ezeket a feltételezett sikereket azonban a független hatóságok soha nem erősítették meg.

forrás: wikipedia


Az MWO egy finom energia revitalizáló készülék, melynek célja az egészség, wellness és sportos teljesítmény optimalizálása.

Az emberi test minden sejtje képes összehangolt és kiegyensúlyozott működésre, mely a sejtek energetikai feltöltésén keresztül lehetséges.
Immunrendszerünk kizárólag feltöltött állapotban lehet csúcsformában, így a szervezet védettebb lehet a számára káros rezgésekkel, betegségekkel szemben.

Az MWO-val formában tartható és felgyorsítható a szervezet önregeneràciója. Mindennapos csúcsteljesítményt nyújthat élete bármely területén, legyen az napi rutin, sport, vizsga, felépülés, mind testileg, lelkileg, és szellemileg egyaránt.

Regenerálódás.
Legyen szó edzésről, sérülésről, stresszről vagy a mindennapi élet kihívásairól és sérüléseiről, az MWO elősegíti a gyorsabb regenerálódást.

Teljesítmény.
Az emberi test maximális kihasználtsàga valódi erőfeszítéseket és gyors helyreállítást igényel. Az MWO kúraszerű használatával akár 15 perc alatt képes lehet kihozni Önmagàból személyes csúcsformájàt. A sejtfeszültség egészséges értéke 70-100 mV között van!

 Az emberek többségének sejtfeszültsége àtlagosan 40-50 mV körül van,ezért az önregenerációs folyamatok lelassulnak, az öregedés felgyorsul. A felvehető külső energia kevesebb mint a felhasználandó belső energia. Ennek oka lehet a csakráink blokkolódása, testben élősködő mikróbák, kialvatlanság, geopatikus sugárzások negatív hatása, stressz, stb.

Fókusz.
Az MWO segíti a test, érzelmek és elme  összehangolását, élesíti a mentális tisztaságot, a hatékony és eredményes munka, céljai illetve álmai elérése érdekében.

 Alvás.
Az MWO gyenge energiahullámokat àllìt elő, amelyek kúraszerű használatával az emberi szervezet gyorsabban regeneràlódhat, elősegítve a nyugodtabb és megújuló alvást.

 Rugalmasság.
Az MWO javítja a mobilitást és a rugalmasságot, felgyorsítja az izmok, kötőszövetek helyreállítását és csökkenti az ízületek merevségét.

Az MWO készülék elektromágneses és torziós mezőkkel dolgozik, mégpedig úgy, hogy az ember fizikai és magasabb működési egységeit is áthatja. A kezelések rövid időtartamúak (10-15 perc alkalmanként), ugyanis a szükséges változás ezalatt az idő alatt megtörténik. 

Facebook