Quinton plasma

Tengeri plazma a René Quinton protokoll szerint :

Sejtek regenerálódása

Francisco Javier Coll, Laboratóries Quinton Internacional SL igazgatója:    

A René Quinton által feldolgozott tengeri víz minden ásványt tartlamaz, melyek szükségesek a helyes sejt regenerációhoz, ez köszönhető az ionos biologikus elérhetőségének, képes fedezni bármilyen ásványi anyag hiányát.   A szervezetünk  és bőrünk károsulnak külöböző okokból: dehydratálás, betegségek, kontamináció, rendszertelen táplálkozás.  A gyors és természetes sejtmegújulás összetétele és a bőr, egészen az iható tengeri víz mélységéig megy vissza, az adja a sejteknek a kiegyensúlyozását és vitalitását, regenerálását. A víz egy univerzális molekuláris és energetikai oldószer, tehát nem felejti el  mi oldódik fel benne. Ásványok, organikus összetevők és genetikai anyagok, melyek a tengeri plazmában képződnek, biológiai információs matricát képeznek, ami segítségül szolgál a sejtek detoxikációs hiányánál.

A tengeri víz és a vér hasonlósága lehetővé teszi a teljes sejt regenerációt. 

A tengeri víz lehetőséget kínál elérni a szervezet szilárdságát, sejtregenerációját és  visszaadja a vitalitást.

Nyomelemek:

A René Quinton tengeri víz nyomelemeket tartalmaz. Azon nyomelemek, melyek a tengerben vagy a természetben termelődnek anorganikusak annak ellenére, hogy nem voltak megemésztve élő mikroorganizmusok által.  Ezenkívül az összes nyomelem mennyisége változik minden formában és nem tükröződik az emberi test  arányán. Igaz, hogy a földi ásványoktól eltérően minden nyomelem vagy esszenciális ásvány jelen van a tengeri környezet tökéletes szinergikus arányában.

Az élőlények a tengeri vízben fejlődtek ki. Az evolúció során szimbiotikus stratégiát  fejlesztettek, hogy biztosítani tudják a túlélést. Az adaptálásuk a száraz földön  lényeges evolúciós sikernek számít. Ha az óceánt tanulmányozzuk közelebbről, akkor megértjük a feladatát az evolúciónkban.

Az emberek úgy tartják fenn a belső izotonikus környezetüket, mint a kevésbé sós óceánok, melyek léteztek több száz millió évvel ezelőtt, amikor az első kétéltűek megjelentek.

Létezik egy fizikai és fiziológiai identitás a tengeri víz és a belső szervezet között.

A „belső óceánunk“ leadja az információkat a genetikai kifejezésünkrȍl.

Az idők kezdete óta, amióta az óceánban élet született, a biológikák függenek az ásvanyi sók arányától. Az a tény, hogy a környezetünk által kínáltakból élünk, azt a valóságot tükrözi, hogy nem kapjuk meg azt a táplálékot amire a „belső óceánunknak“ szüksége van. Túltápláltak vagyunk, és hiábavaló az igyekezet, hogy szervezetünk ásványi szükséglete egyensúlyban legyen. A termőföldeknek nincsen meg az a nyomelem aránya, amire az emberi szervezetnek szüsége lenne. A plankton az ásványi anyagokat bioaktív anyaggá változtatja. A mikróbák anorganikus ásványokkal táplálkoznak és organikus – kristaloid-ra változtatják. A tengeri víz organikus kristaloidot tartalmaz.

Az emberek az anorganikus sókat és más elemeket csak annak köszöhetően tudják használni, hogy növényi életet élnek a vékony bélben baktériumok formájában, melyek felfogják az anorganikus elemeket szénatommal, melyek transzformálva lesznek organikus anyagokra.  A bélflóra feladata az volt, hogy transzformálja az anorganikus elemeket organikusra, ez a folyamat megsérült  az antibiotikumok létrehozásával, a kandida terjedésével.

A tenger víz a tengeri plazma gyártásával nem fogyasztható bámely  részről, a tengeri plazma klinikailag a tengeri víz felett van érvényesítve, a tengeri plazmát „élő“ tengeri vízben tároljuk, ami az alap, mert ebben oldódik.

A víz egy univerzális, molekuláris energetikai oldószer, nem felejti el az információkat, melyek oldódtak benne.

A Quinton oldat orális beadása az egészséges egyéneknek képes aktiválni az immunrendszerüket a szervezet szükségleteinek megfelelően minden pillanatban.

A QUINTON hypertonic természetes tengeri víz az óceánból, olyan területekről, melyeket 1907-ben René Quinton adott meg. Ez az oldat komplett tengeri ionos ásványi ( nyomelemek) organikus anyagokat tartalmaz. Egy természetes (organikus), mikrofiltrációval nyert termék. Ajánljuk nehéz fizikai munkát, tréninget végző embereknek, minden megterheléshez. Adagolás 1 től 4 ampulláig naponta. A Université Internationale de la Mer kimutatta a fontosságát a helyszíneknek, ahol a tengeri vizet nyerjük, ezen területek biztonságát és egyediségét. A feldolgozáshoz hideg mikrofiltrálást alklamaznak, aminek köszönhető a tiszta hypertonikus oldat – tengeri plazma. Ampullákba csomagolt abszolút steril körülmények között- 100 osztály (Európai gyógyszerkönyv).

A Quinton hypertonic ampullák steril fémmentes környezetben készülnek, hőkezelés nélkül, pontosan René Quinton receptúrája szerint. A víz ezzel a feldolgozási módszerrel minden molekuláris egyensúlyát megtartja.

Összetevők : Tiszta természetes tengeri víz, hideg mikrofiltrálással készüt René Quinton receptúrája alapján, természetesen steril (26.22 <26,5 Ro Ohms / cm2 / cm 45000.)

Csomagolás: 30 ampulla (10ml)

Tulajdonságai : Gyorsan létrehozza a sejtek hibátlan működését. Hozzájárul a gyors  ion-katalikus funkcióknak a megújulásához. Növeli az immunrendszert, regulálja az anyagcserét, mineralizálja a szervezetet, revitalizál. Csakis természetes anyagokat tartalmaz. Használja, mint táplálék kiegészítőt vagy a  betegségek gyors leküzdéséhez.

Aktív adagolás:

2 amplulla Quinton hypertonic reggel éhgyomorra                                      

2 ampulla  Quinton hypertonic délben

Fenntartó adag :

1 ampulla Quinton hypertonic reggel éhgyomorra                                       

1 ampulla Quinton hypertonic délben

Nagyon hasznos : testi és lelki fáradságnál, kimerültség esetén, anorexia, depresszió, oszteoporózis, alacsony vérnyomás, intenzív sport és az összes kóros diszfunkciónál.

Eredmények: az első jelentős eredmények leghamarabb 3 hét rendszeres használat után várhatók.

Ellenjavallatok és mellékhatások: nincsenek.


Facebook