Super Ravo Zapper

A Zapper egy téglalap alakú rezgés generátor.

Alapelv: a Zapper a visszacsatolás alapelve szerint működik. Ez a jelenség azon az elven nyugszik, hogy minden élő organizmus „kisugároz“ egy bizonyos, a saját fajához képest tipikus hullámzást (frekvenciát). A frekvencia mértékegysége az 1 Hertz /Hz/ - egy rezgés/másodperc. Ez a rezgés minden mikroorganizmus számára specifikus és szinte változatlan. Royal Raymond Rife megállapította, hogy ha ezt a rezgést ráirányítjuk egy mikroorganizmusra, mely ezt előállítja, akkor egy idő után az elpusztul. Ezek az irányított rezgések lengésbe hozzák a mikroorganizmus sejtfalát, membránját (az emberi sejtek membránjai ellenállóbbak a villamos feszültség ellen mint a patogén mikroorganizmusok sejtfalai), nem bírják elviselni a növekvő lengést és egy idő után megrepednek. Ezzel az anomália deaktiválódik!

Ehhez a jelenséghez szükséges egy jó minőségű generátor, amely terhelés alatt sem változtatja a frekvencia folyamatát, a téglalap alakú jel formáját és a kimenő feszültség mértékét sem. Sok ZAPPER nevezetű berendezés létezik, de nem mind dolgozik olyan feltételek mellett mint az előbb leírtak. Egyértelműen a legmegbízhatóbb és egy forradalmian új berendezés a Super Ravo ZAPPER, amely a Zapper Technology legújabb terméke.

Zapper – Dr. Clark találmánya.

Meggyógyulhatsz - A betegségek valódi okai és gyógymódjai című könyvben ( Leviter kiadó) Dr. Clark a betegségek kezelésére és megelőzésére egy teljesen újszerű módszerrel állt elő. A könyv elején Dr. Clark megmagyarázza, hogy hogyan jutott ehhez a forradalmi felfedezéshez egy teljesen egyszerű és a laikus olvasó számára is érthető módszerrel. A következő oldalakon leírja tapasztalatait a paraziták és a szennyező anyagok jelenlétéről az emberi szervezetben, de legfőképpen azokról a módszerekről ír, amikkel megszabadulhatunk a betegségektől és a szimptómáktól. A könyvben részletesen taglalja többfajta betegség megelőzési és kezelési  folyamatát egybekötve a betegségek okozóival. Leírja milyen formában szennyezheti be az ember a testét idegen anyagokkal és leleplezi a modern élelmiszeripar mit próbál „nyújtani“ nekünk. Nagy valószínűséggel kellemetlen lesz Önöknek megállapítani, hogy milyen mennyiségű patogén mikroorganizmus tartózkodhat az emberi szervezetben és, hogy hol lehetnek jelen. Ezek az információk viszont nagyon értékesek lehetnek  és a megelőzés szempontjából nagyon fontosak!

A legnagyobb tragédia az lehet, ha nem tudatosítjuk, hogy valami árthat nekünk.

A megelőzési és kezelési  folyamat egyszerű magyarázata:

Dr. Clark szerint két fö oka lehet a betegségek megjelenésének:

1. Szennyező vegyi anyagok jelenléte a szervezetben.

2. Paraziták, baktériumok és  vírusok  (és fejlődési állapotaik) jelenléte a testben.

Több éves tanulmányozás után Dr. Clark megállapította, hogyan lehetséges a parazitákat – melyek legtöbbször élelemmel jutnak be az emberi szervezetbe – elpusztítani pár perc alatt.

Nincs ebben semmi  "misztikus" vagy valamilyen természetfeletti energia. 

Hogyan kerülnek szerveinkbe a patogén organizmusok? Például mikroszkopikus repedésekkel a bélfalakon. Az élősködők ezeken a repedéseken  „átpréselik“ magukat és a véráramba jutnak, és ha a máj el van foglalva és le van terhelve  szennyezett anyagokkal, az immunrendszer képtelen a fejlődési stádiumban lévő parazitákat megsemmisíteni. Ez az állapot teljesen természetellenes, ugyanis némely élősködőnek akár hat fejlődési szakasza is lehet!  Később a megtámadott szervek működése rosszabbodik, ami a betegségek kialakulásához vezet.

Nem kínálunk önöknek semmilyen "táplálék kiegészítőket", sem "csodaszereket". Egy egységes és szakszerűen átdolgozott rendszert kínálunk az egészséghez és a kiegyensúlyozott élethez.

Dr. Clark csapatával tovább folytatja a kutatást, és folyamatosan nyilvánosságra hozza eredményeit.

A Zappert egy egyszerű zuhanyhoz hasonlíthatjuk, azzal a különbséggel hogy a test kezelését belülről végezzük. Ha a Zappert naponta fogja használni Dr. Clark utasításait betartva, megelőzheti a hagyományos fertőző betegségeket vagy minimalizálhatja megjelenésüket, tünetei folyamatosan enyhülhetnek. Ha ezeket a folyamatokat kombinálja az ózon használatával – várhatóan egészségi állapota jelentős mértékben javulhat. Az egészséget újból egy természetes dolognak fogja venni, ami a teljes értékű élet része.

Ezen a ponton szükséges Önöket figyelmeztetnünk, hogy a ZAPPER berendezések hivatalosan Magyarországon az emberek gyógyítására nem engedélyezettek. A Zappert nem használhatják azok az emberek akiknek kardiosztimulátora/pacemaker-e van és állapotos nők.

A Zappert mindenki a saját felelősségére használja és a gyártó és a forgalmazó sem vállal semmilyen felelősséget az esetleges következményért.

Ezek a kijelentések sajnos szükségesek, mert a Zapper-rel való kezelés jelenleg és belátható időn belül nem lesz "hivatalos módszernek” tekintve.


Mindenképpen szükséges figyelmeztetnem Önöket, hogy a ZAPPER nem egy „mindre jó  dolog”. Az egyes kezelések elsősorban arra fektetik a hangsúlyt, hogy kezeljék az anomáliákat. De szükséges kombinálni ezeket a terápiákat gyógyszeres és/vagy gyógynövényes  kezeléssel is, mert a ZAPPER árama nem hatol be a belek, herék, szemgolyók és  a fogtömések alá.   (A fogtömítések alatt  Dr. Clark és  Alan Baklayn MD. szerint, leggyakrabban fellelhető az ismert Staphylococus aureus).


Dr. Clark könyvének lefordítása óta jelentős mértékű előrelépés történt a frekvencia generátorok zapping-ra való felhasználása és kezelési módszereiben.  A jelenlegi eredmények  azt támaszthatják alá,  hogy az egyes anomáliákat pontos frekvenciájukkal a leghatékonyabb kezelni, vagy ezt a frekvenciát  folyamatosan eltolni egy szűken meghatározott tartományon belül.


Facebook